Produktbilder och porträtt

På sistone har jag främst fotograferat porträtt åt olika företag, och också åt Umeå Kommun, där jag i slutet av förrra året blev upphandlad för porträttfotografering. Men jag har också fotograferat åt tidningar, och faktiskt också lite produktbilder åt Konftel. Jag jobbar faktiskt inte jätteofta med produktfoto, men jag ser mig själv som en fotograf med relativt bred kompetens, så jag gav mig på det också.

Just Konftel har jag arbetat ganska intensivt med senaste månaden – har även fotograferat och filmat reklam åt dom. Filma är också lite nytt för mig, men jag blev väldigt nöjd med hur det blev. Här får ni se ett par av bilderna bara.

I övrigt är det alltså mest företagsporträtt i olika former jag har sysslat med på slutet.

Och som sagt, en del jobb upphandlat åt Umeå Kommun.

Och så avslutar jag det här inlägget med en lite äldre bild, från förra hösten som jag glömt att blogga, och det är synd och skam för jag tycker hemskt mycket om den. Porträtt på Pelle och Eva åt Hemmets Journal. Jag säger ju alltid att jag ska komma ihåg och blogga oftare – men jag kan tyvärr inte lova det! Håll godo tillsvidare! /Samuel

Lämna en kommentar

Call Now Button