om mig

Fotograf Samuel Pettersson
Om mig

Jag heter Samuel Pettersson och är en porträttfotograf med flerårig erfarenhet – innehar FA-skattesedel och arbetar huvudsakligen i Umeåområdet. Mitt kontor och min studio ligger på Industrivägen 10, Västerslätt, i Umeå. 


Jag fotar för att det är det enda jag kan riktigt bra och det är det som gör mig lycklig. Jag är däremot bara så bra som min senaste bild och mitt mål är alltid att utvecklas och prova nya saker.

När det kommer till mitt fotointresse så handlar det alltså främst om människor och ljus- därmed fotograferar jag helst porträtt i olika former, från reklam, bröllop till cvbilder och barnporträtt.

Allra lyckligast är jag när jag får fotografera  på ett sätt som jag inte har gjort förut. Portfolion hittar ni under bilder här ovan.


Exempel på tidigare företagskunder: Adecco, Polarbröd, Länsförsäkringar, Konftel, Ahlgrens advokatbyrå, Gainomax, Kaiding, Ica-gruppen, Noc Noc, Bula, Sensus studioförbund, Umeå Studentkår, Tidningen Spira, Vänsterpartiet Umeå, Domstolsverket, Umeå FC, Minfarm.se
I nuläget är jag också upphandlad fotograf åt Umeå kommun och Umeå universitet

Call Now Button