om mig

Fotograf Samuel Pettersson
Om mig

Jag är Samuel Pettersson, en erfaren porträttfotograf med FA-skattesedel och verksam främst i Umeåområdet. Mitt kontor och studio är belägen på Industrivägen 10, Västerslätt, i Umeå.

Fotografi är mitt specialområde, och jag strävar alltid efter att leverera högkvalitativa bilder. Jag fokuserar på porträttfotografering i olika former, inklusive reklam, bröllop, cv-bilder och barnporträtt. Mina bilder speglar mitt intresse för människor och ljus. Jag arbetar också givetvis med rörliga bilder och är tillgänglig för mindre videoproduktioner.

Min passion ligger i att utvecklas som fotograf och att utforska nya metoder. Jag är endast så bra som min senaste bild, och mitt mål är ständig förbättring.

För att se exempel på mitt arbete, besök min portfolio under bildsektionen här ovan. För att boka mina tjänster eller diskutera möjligheter, vänligen kontakta mig. Jag ser fram emot att arbeta med er


Exempel på tidigare företagskunder: Adecco, Polarbröd, Länsförsäkringar, Konftel, Ahlgrens advokatbyrå, Gainomax, Kaiding, Ica-gruppen, Noc Noc, Bula, Sensus studioförbund, Umeå Studentkår, Tidningen Spira, Vänsterpartiet Umeå, Domstolsverket, Umeå FC, Minfarm.se
I nuläget är jag också upphandlad fotograf åt Umeå kommun och Umeå universitet

Call Now Button