priser

Företag


Kontakta mig via telefon eller mail och berätta om uppdraget, så kan vi diskutera en rimlig lösning för just ert företag oavsett om det gäller fotografering på plats eller i studio. Olika uppdrag kräver olika offerter.
Läs mer om hur det fungerar här


Privatpersoner

barnfamilj-fotograf-umeå

Fotograferingen tar 30-45 minuter. Jag tar betalt 395 kr för fotograferingstiden om ni är i min studio, annars 1150 kr plus reseersättning 30 kr/mil och ni betalar sen bara för de bilder ni vill köpa, det finns inget köptvång.
Se till att ha med er de kläder och eventuella assecoarer som ni behöver. När fotograferingen är klar för jag över bilderna till datorn. Om ni har tid så visar jag lite snabbt hur bilderna ser ut på stor skärm, och vilka redigeringsmöjligheter som finns. Därefter åker ni hem, jag väljer ut de lyckade bilderna, skapar ett miniatyrgalleri som jag skickar till er via e-post. Sen kan ni i hemmets lugna vrå klicka på miniatyrerna och därefter välja vilka bilder ni har. De bilder ni väljer redigerar jag för maximal kvalitet och gör i ordning för leverans. Bilderna kan sen hämtas eller postas ut till er – digitala bilder kan även skickas via internet via den lösning som passar er bäst. Fakturan får ni i samband med bildleveransen.
När det kommer till barnfotografering så fokuserar jag på att låta barnen få vara som dom är: glada, allvarliga, ledsna, nyfikna, busiga – fånga deras personligher. Utöver det försöker jag sätta ett snyggt ljus och hitta variationer i det- min stil bygger inte så mycket på tillbehör, exempelvis resväskor, filtar och dylikt – vill ni ha med sådana saker så ta med dom till studion helt enkelt. Men jag föredrar att låta barnet i sig vara bildernas fokus. Se exempel under porträtt och i bloggen.Läs mer om barnfotografering här.


Jag utför också ärrfotografering/försäkringsfoto. Kontakta ditt försäkringsbolag innan bokning hos mig och berätta att du vill anlita fotograf för att dokumentera ärret – det är dom som betalar mig, du betalar inget.


Bröllop


Jag tar på mig bröllopsfotograferingar i mån av tid – jag riktar mig numera inte längre lika mycket till privatpersoner, men kontakta mig med ert datum så ser vi om det finns möjlighet för mig.

  • Porträttpaket 6500 kr
  • Porträtt + vigsel 8500
  • Heldag från 27500 kr (kontakta mig för alternativa prislösningar – det mesta går att lösa, de här priserna är generella uppskattningar, alla bröllop är olika).

Call Now Button