Cv-bilder och porträtt av en regissör.

Som fotograf är det bra att variera sig. Umeå är en förhållandevis liten stad vilket gör att det inte går att vara hur smal som helst. Jag fotograferar därmed en mängd olika sorters porträtt. Under veckan som varit så har jag fotograferat barn, porträtt åt en tidning, cv-bilder och egna porträtt.
De första bilderna här är fotograferade för mitt eget höga nöjes skull och föreställer regissören Ted Kjelsson. Jag delar kontor med filmproduktionsföretaget Salmonfox, så jag passade helt enkelt på när Ted var på plats för ett möte. När jag fotograferar för mig själv kan jag alltid ta ut svängarna rejält vad gäller ljus och efterbearbetning. Den andra bilden är på Benjamin som behövde uppdaterade CV-bilder, så till dom valde jag en mer traditionell “look”.

cvfoto i studio

Lämna en kommentar

Call Now Button