Barnfotografering inför jul

Nu under november/december låter jag barnfotografering ta större plats. Så jag kör faktiskt en kampanj, som jag förlänger  över december. Jag bjuder på kostnaden för fotograferingen (en halvtimme ungefär), och så är bildköpet frivilligt sedan via ett galleri som en kan kika på hemifrån. Det brukar fungera bra, men har barnet/barnen en dålig dag, så är det dessutom ingen kostnad vilket känns bra för mig också. Det blir vad det blir, vilket också är en del av charmen med att fota barn.

Det har varit roligt, och jag har redan fotat väldigt många. Men har ändå en hel del tider över där jag skulle kunna fota. Så hör gärna av er om ni är intresserade, ring eller maila! Studion finns på Västerslätt, Industrivägen 10 i Umeå.
Här nedan är några bilder från hittills under månaden.

 

barnfotografering Umeå

Lämna en kommentar

Call Now Button