Bandbild åt Burn It To The Ground

I måndags fick jag för första gången i mitt liv fota på en musikvideoinspelning. Det var det nystartade bandet Burn It To The Ground som spelade in videon till sin första singel, “Children of the revolution”. Bandet innehåller medlemmar från bland annat Nordman, Persuader och Nocturnal Rites.

Min huvudsakliga uppgift  var egentligen att ta en bandbild – bilden ovan. Men jag passade på att fota lite dokumentärt under själva inspelningen också, de bilderna följer nedan. Det var lite häftigt att se hur de filmade med hjälp av en radiostyrd helikopter. Jag var väldigt imponerad av mannen som kontrollerade den – skicklig!

fotograf samuel pettersson i Umeå fotograf samuel pettersson i umeå fotograf samuel pettersson i Umeå Fotograf samuel pettersson i umeå

 

Lämna en kommentar

Call Now Button