Fotograferade män med kuber

Förra veckan fick jag en förfrågan med kort varsel. En man ringde från södra Sverige och ville ha en bild fotograferad här i Umeå dagen efter. Jag skulle fotografera några män med kuber. På kuberna skulle en byrå sen photoshoppa en bild av Väven (det storslagna huskomplexet mitt i Umeå) Det första problemet var att jag inte hade några kuber. Det ordnade sig snabbt och enkelt med hjälp av Helhet Reklam här i Umeå som byggde ihop kuberna åt mig. Det andra var att hitta en Make-up-artist som kunde fixa till männen lite innan jag fotograferade (i ärlighetens namn mest puder vid det här tillfället), och det var knepigare att hitta någon som hade tid, men till sist fick jag tag på Carolina Carlbom, som är otroligt duktig och som jag jobbat mycket med tidigare. Så det löste sig alltså ganska smidigt till slut. Jag var tacksam att jag också fått en tydlig brief av AD:n, hur bilden skulle se ut och jag tycker det blev ganska likt hans skiss:

bildskiss-art-director

Lämna en kommentar

Call Now Button