En helg med konferensfoto och porträtt

Som ni kanske märker så försöker jag höja frekvensen lite på bloggandet. Det är ju roligt om min hemsida känns någorlunda uppdaterad. Den gågna helgen har varit typiskt varierad. Porträttet ovan tog jag i lördags i samband med Littfest. Det föreställer Samar Yazbek och jag fotograferade det åt en tidning. Jag tycker det blev fint, med tanke på att jag gavs ungefär tre minuter för fotograferingen. Jag spanade ut en plats där jag skulle fotografera henne i förväg och var redo och förberedd när hon anlände helt enkelt!

I övrigt ägnade jag delar av fredagen och lördagen till att dokumentera en Idrottslärarkonferens som höll delvis på Iksu Sport och kring Nydalasjön.Jag lägger sällan upp sånt här i bloggen, men tänkte att det kanske vore kul att visa just det här – det var en ovanligt actionfylld konferense

Idrottslärare får utbildning i skidteknik
En annan aktivitet var klättring på IKSU
Dans
Styrketräning/Crossfit utomhus
Rörelseövningar
Lekar för att hålla värmen

Lämna en kommentar

Call Now Button