bröllop-priser

Inget bröllop är det andra likt, däremot finns det finns förfrågningar jag får oftare än andra, det är dessa jag presenterar här. Det går alltid att prata med mig om exakta detaljer hur just erat bröllop ser ut. I alla bokade paket ingår att vi träffas, kanske över en kaffe, och pratar genom alla detaljer.

Jag är tillgänglig för bröllop inom Umeå-regionen främst. Milersättning 30 kronor milen för resor utanför centrala Umeå.

Porträttpaket – 6500 kr

Vissa vill bara ha porträttbilder. Det vanligaste upplägget är att vi gör upp om en plats där vi möts, före eller efter vigseln. Vi fotograferar under ungefär en timme. Jag brukar försöka variera miljöerna inom den platsen vi befinner oss på. Det beror givetvis på vilket plats det är hur många miljöer vi hinner med.

Jag garanterar 15 högupplösta porträtt från en porträttsession. Däremot har jag som princip på bröllop att aldrig undanhålla en bild jag gillar, så i regel blir det fler bilder än 15, ibland det dubbla antalet. Inget bröllop är det andra likt, som sagt.

Porträtt och vigsel – 8500 kr

Det här paketet fungerar egentligen likadant som porträttpaketet, med skillnaden att jag också fotograferar vigseln. I regel eftersom jag ofta fotar porträtten innan, så hinner jag även med att fotografera gäster en stund innan vigseln börjar, och även ungefär 20 minuter efter vigseln. Samma princip gäller där, att ni får så många högupplösta bilder som möjligt. Oftast blir det kring 50 dokumentära bilder från vigseln.

Heldag – 27 500 kr

I det här paketet följer jag er från morgonen till långt in i natten. Förutom porträtt och vigsel så dokumenterar jag ALLT.  Det exakta bildantalet är alltid svårt att säga på förhand då verkligen beror på hur just ert bröllop ser ut, och vad som händer under det. Men målet är alltid att leverera både kvantitet och kvalitet.

Call Now Button