barnfotografering

Jag fotograferar främst barn som är gamla nog att sitta eller stå, även om undantag görs för den principen ibland.
Stora släktfotograferingar med fler än 5 personer kräver ibland lite andra prislösningar beroende på vad ni har tänkt er – så kontakta mig isåfall.
En barn/familjesession kostar 95 kr i fotograferingsavgift.

Det som ingår i detta är 35 minuters fotograferande i studion. Därefter väljer jag ut de bilder som blev bra och skapar ett oredigerat webgalleri som ni får tillgäng till och kan välja bilder från. Bildköp är helt frivilligt och priserna är enligt sidan priser (print/digitala)

Om ni vill bli fotograferade på annan plats än i min studio så är fotograferingsavgiften 950 kronor plus reseersättning, 30 kronor milen för resor inom Umeå kommun. I övrigt gäller samma villkor

Att tänka på

Jag vill egentligen att ni kommer som ni är, men när vi bokar tid så försöker vi hitta den tid där vi tror att barnen kommer vara på bästa möjliga humör mellan sömn och mattider.
Jag använder mig av så lite attiraljer som möjligt när jag fotograferar barn – på sin höjd en pall eller en låda att sitta på så vill ni ha med såna saker eller leksaker, så tänk på att ta med er det.
En lyckad barnfotografering kräver också en del av energi av föräldrarna, så tänk på att själva försöka ha en bra energinivå när ni kommer till studion. Barnen brukar jag försöka prata tyst med och hålla så lugna som möjligt inledningsvis – det brukar i regel bli fart på dom till slut ändå

Call Now Button